Luister jezelf naar betere, gezonde gewoontes.

Gezond met Hypnose biedt programma’s in abonnementsvorm (audiobestanden). Na aankoop kan je direct luisteren en starten met jouw verandering. 

Kies je een maand-abonnement, dan heb je een maand lang toegang. Liever wat langer, bijvoorbeeld drie maanden of een jaar? Dat kan ook. En verlengen is eenvoudig.

Luisteren doe je het beste met een koptelefoon, op een plek waar je niet gestoord kunt worden en je volledig kan ontspannen.

Wil je een sessie boeken? Vul dan het contactformulier in. Ik maak dan een bel-afspraak met je om te bespreken of en hoe ik je kan helpen. Zo ja, dan maken we een afspraak!

 

Met deze audio-programma's kun je meteen beginnen:

Gelukkige
ontspanning (powernap)

Gezond met hypnose - Gelukkige onstpanning

Wanneer je het gevoel hebt dat je even moet opladen om vol energie met je dag verder te kunnen en een powernap nooit echt lukt, dan is dit iets voor jou.

Vrij van
suiker-
verslaving

snoepverslaving

Wanneer je vaak het gevoel hebt iets zoets te moeten eten, niet meer kan stoppen en er de hele tijd mee bezig bent alsof je constant in gevecht met jezelf bent, dan is dit iets voor jou.

Vrij van snoepen
en snacken

Vrij van snoep en snacks​
Wanneer je vaak het gevoel hebt iets zoets of zouts te moeten snacken, wilt blijven snaaien en er de hele tijd mee bezig bent alsof je constant in gevecht met jezelf bent, dan is dit iets voor jou!

Heerlijk
in slaap vallen

Heerlijk in slaap vallen
Wanneer je slecht in slaap kunt komen omdat je moeilijk kan ontspannen, je gedachten niet rustig worden en je soms uren ligt te woelen en te draaien voordat je in slaap valt, dan is dit iets voor jou.

Let op: deze audio-programma's luister je na je 1-op-1 sessie:

Blijf vrij
van suiker

Blijf vrij van suikerverslaving

Na de 1-op-1 sessie luister je dit audiobestand in ieder geval 30 dagen iedere dag, als onderdeel van het programma.

Virtuele
Maagband

afbeelding audiobestand virtuele maagband 3

Wanneer je tijdens een hypnose sessie een maagband hebt gekregen luister je dit audiobestand in ieder geval 30 dagen iedere dag, als onderdeel van het programma. Heb je deze nog niet? Kijk dan hier voor alle informatie.

Vrij
van alcohol

pic info prod alcohol audio kopie

Wanneer je meer en vaker drinkt dan je je voorneemt,  de controle kwijt bent over je drankgebruik en je vrij wilt zijn van deze verslaving dan is dit iets voor jou. Plan eerst je 1-op-1 sessie en luister daarna dit audiobestand.

Effectief oude, ongezonde gewoontes veranderen? Dat kan met hypnose! Een aantal audioprogramma's zijn onderdeel van een programma met een 1-op-1 sessie in mijn hypnose-studio. Zo'n sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost 149 euro. Kijk bij "programma's" waarmee jij het beste geholpen bent of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00