Vrij van alcohol

Drink jij meer en vaker dan je eigenlijk zou willen? Lukt het je niet om controle te krijgen over je alcoholgebruik en verlang je er naar om je alcohol inname de baas te worden? Onder begeleiding van dit eenvoudige hypnose-programma bestaande uit in ieder geval één 1-op-1 sessie, een persoonlijk behandelplan en een audiobestand is kun je afscheid nemen van oud gedrag en dit omzetten naar nieuwe, betere en gezondere gewoontes.

(Als er sprake is van zware verslavingsproblematiek verwijs ik je graag door naar een specialist)

Nadat je een 1-op-1 sessie hebt gehad luister je dit audiobestand 30 dagen iedere dag. Je zal merken dat je alcohol makkelijk kan laten staan en dat het niet drinken van alcohol een heel normaal gegeven is voor je. Je wilt niet anders meer.  Het is jouw nieuwe leven, vrij van behoefte, vrij van schuldgevoel en schaamte (en katers). Je voelt je fitter, hebt meer energie en je slaapt beter. Dat gevoel wil je niet meer kwijt, omdat jij het waard bent. 

Ongeveer 3 weken na de sessie in de Hypnose Studio (terwijl je dus in de 30 dagen-luister-periode zit)  plannen we nog een telefonisch gesprek in, om te kijken hoe het met je gaat. Daarin bespreken we samen of er nog een sessie gewenst is.

Let op: de hypnose-sessies worden (helaas nog) niet vergoed door de zorgverzekering.

Kies het abonnement dat bij jou past

Het 1 maand dagelijks beluisteren van het audiobestand vormt de basis van de hypnose-therapie. Daarna kan je het altijd luisteren als je daar behoefte aan hebt. Kies hier hoelang je toegang wilt: een maand , drie maanden of een jaar.

30 dagen

30 dagen toegang tot het audiobestand.
€ 29,99
per maand

3 maanden

3 maanden toegang tot het audiobestand.
€ 20,99 per maand
30% korting

1 jaar

Een jaar lang toegang tot het audiobestand.
€ 14,99 per maand
50% korting
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00