Privacy- en Cookiebeleid

Dankjewel voor je bezoek aan Gezond met Hypnose. Hier lees je hoe ik met jouw gegevens omga.

Ben je klant? Dan wisselen jij en ik onze gegevens uit (buiten deze website om), zodat we elkaar kunnen bereiken. Factuurgegevens bewaar ik in mijn administratie. Waar precies? In mijn eigen archief, bij mijn boekhouder en in mijn boekhoudprogramma. Net als alle andere externe mensen en organisaties met wie ik werk, zorgen wij er samen voor dat jouw gegevens beschermd zijn, niet worden gedeeld en alleen worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Hoelang bewaar ik mijn administratie? Volgens de bewaarplicht van de Belastingdienst: zeven jaar.

Wil je weten welke gegevens ik van je heb? Stuur me een bericht. Jouw privacy is voor mij heel belangrijk.

Bezoek je deze website? Dan ga je akkoord met het gebruik van cookies. Wat die doen? Ze zorgen dat ik de techniek erachter goed kan monitoren. En daardoor kan ik zorgen dat deze website goed werkt. Ook meet ik statistieken, zodat ik weet hoeveel mensen er op mijn site komen. Niks om je zorgen over te maken. Je bezoek is anoniem. Ik heb geen idee wie jij bent en zo hoort het ook. Op de contact-pagina lees je hoe je mij kunt mailen, dat mag altijd!

Vragen? Dan hoor ik het graag van je. Klachten over privacy kun je indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00