Veel gestelde vragen

Omdat je in een diepe trance/ ontspanning bent, is het mogelijk om met je onderbewustzijn te communiceren. Je onderbewustzijn staat dan helemaal open voor suggesties en nieuwe ideeën zodat je oude ongezonde gewoontes en patronen kunt vervangen door gezondere gewoontes.

Ja, dat kan zeker. Doordat je makkelijk gezondere keuzes gaat maken en ongezonde producten met vet en suikers makkelijk kunt laten staan.

Ja. Het is een vorm van zelfhypnose waar je door te luisteren naar mijn stem in een staat van hypnose komt. Je komt ook altijd weer uit de hypnose aan het eind van het audiobestand. Mocht je tijdens het luisteren in slaap vallen dan word je vanzelf weer wakker.

Nee hoor, dat kan geen kwaad. Veel mensen luisteren het voordat ze gaan slapen. Je wordt vanzelf weer wakker. Mocht het iedere keer gebeuren, kan je beter proberen om het audiobestand in de middag of ochtend te luisteren.

Voor het plaatsten van de Virtuele Maagband zeker. Daar zijn 3 sessies voor nodig. Voor het stoppen met alcohol is er minstens 1 sessie nodig. Voor het stoppen met snoepen kan het audiobestand voldoende zijn en is het niet noodzakelijk om een 1 op 1 sessie te hebben. Vul het contactformulier in voor een persoonlijk advies.

Dat kan zeker goed zijn. Dan hoeft het niet meer elke dag, maar kan je naar behoefte luisteren. 1 a 2 keer per week bijvoorbeeld.

Een 1 op 1 sessie in de Hypnose Studio kost 149 ,- euro per sessie. Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. 

Marlayne is officieel hypnotherapeute. Ze heeft de OMNI Hypnotherapie opleiding gedaan (HBO) Hypnose Basis, Hypnose Advanced, Virtuele Maagband certificaten gehaald bij Hypnose Praktijk, Belgie.

OMNI gecertificeerd hypnose basis en gevorderd met specialisatie HypnoSlim (voor afvallen)

Virtuele Maagband + IMR certificaat gehaald bij Hypnose Masterclasses.

Er zijn verschillende mogelijkheden.Dat kan met een 1-op-1 sessie in de Hypnose Studio, een audiobestand en SMOOFF. Voor meer informatie over wat voor jou de beste manier is vul je het contactformulier in om een (bel) afspraak te maken. 

Nee, dat is (nog) niet mogelijk. 

Contact formulier

1
2
3
4
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00